Neurorádiologický deň –  MR workshop 2024

Od do
12H30 komu 13H30
Hotel Elizabeth, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín, Slovakia

Axians je Generálnym Partnerom podujatia

Axians Slovakia je generálnym partnerom a spoluorganizátorom podujatia  Neurorádiologický deň –  MR workshop 2024. Podujatie sa koná  v termíne 27.-28. októbra 2024 v hoteli Elizabeth 4* v Trenčíne.  Jeho cieľom je  poskytnúť lekárom komplexné a aktuálne informácie o súčasných možnostiach MR vyšetrenia so zameraním na oblasť neurorádiológie.

Nosná téma podujatia znie: Pacient s epilepsiou –neurozobrazovanie a manažment farmakorezistentnej epilepsie, multidisciplinárny prístup. 

Neurorádiologický deň je realizovaný pod záštitou  Slovenskej rádiologickej spoločnosti a Slovenskej lekárskej komory.

Odborným garantom podujatia je  MUDr. Michaela Jezberová, PhD., vedúci lekár pracoviska magnetickej rezonancie Dr. Magnet s.r.o., Kramáre Bratislava.

Podujatie je určené predovšetkým rádiológom, neurológom, neurochirurgom a lekárom iných odborností, ktorých odborná prax úzko súvisí s vyhodnocovaním MR obrazov a následnou indikáciou operačnej, rádiologickej, farmakologickej, či inej liečby. Je zaradené medzi kreditované vzdelávacie podujatia lekárov. Účast na podujatí je možná aj online formou.

Benefity pre účastníkov MR workshopu:

  • inovatívne prístupy v diagnostike
  • porovnanie prínosov MR vyšetrenia voči iným zobrazovacím metódam
  • zaujímavé kazuistiky

Účastníci podujatia budú mať možnosť praktickej výuky na pracovných staniciach s PC jednotkami, čo významným spôsobom prekračuje štandard bežného vzdelávania lekárov v tejto oblasti. Prepojenie a zdieľanie informácií cez základný panel prednášajúceho umožní podrobné a presné sledovanie jednotlivých MR obrazov. Formát podujatia prináša možnosť priamej diskusie v rámci prednášok a vytvára priestor na úzku spoluprácu prednášajúceho a účastníkov konferencie, a tým maximálny priestor na zdieľanie informácií a skúseností.

Ďalšie informácie na stránke podujatia