Zapojili sme sa do najväčšieho projektu firemného dobrovoľníctva na Slovensku.

Dva tímy zamestnancov Axians Slovakia  sa v piatok 7. júna 2024 zapojili do dobrovoľníckych aktivít, ktoré sa uskutočnili v rámci Medzinárodného týždňa dobrovoľníctva a Svetového dňa životného prostredia.

Prvý Axians tím pomáhal v Bratislave pri obnove školského dvora materskej školy na Šustekovej ulici.  Druhý  tím dobrovoľníkov poskytol svoje sily pri revitalizácii stromovej aleje na ulici A. Rudnaya v Žiline.

Obidve aktivity boli súčasťou najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva na Slovensku, s názvom Naše mesto 2024. Podujatie, ktoré organizuje Nadácia Pontis, spája organizácie verejného a firemného sektora s cieľom vytvoriť v mestách krajší priestor pre život. Do aktuálneho 18. ročníka sa zapojilo viac ako 9 600 dobrovoľníkov. Ďakujeme organizátorom za príležitosť pomôcť tam, kde je to potrebné, a ďakujeme  najmä všetkým našim zapojeným kolegom.

Stotožnili sme sa s mottom tohto pekného podujatia “Mám srdce na správnom meste“ a už dnes sa tešíme na ďalšie dobrovoľnícke aktivity!